Танцююча монетка Тобі знадобляться: Монетка, вода, пляшка з вузьким горлечком, щоб монета могла його повністю закрити. Що потрібно робити: Поклади порожню пляшку без кришечки на кілька хвилин у морозилку. Монетку змочи водою, і накрий нею вийняту з холодильника пляшку. Кілька секунд — і монета підскакуватиме, б'ючись об горлечко пляшки й видаючи дзвінке «клац-клац». Пояснюю: Монетку піднімає повітря, що стиснулося в морозилці і зайняло менший, порівняно з теплим, обсяг. Але тепер, коли повітря нагрілося, воно починає розширюватися і «виштовхуватися» назовні.
Популярные сообщения из этого блога
Прогулянка яйцями Тобі знадобляться: Два десятки яєць в лотках... і все, але для «чистоти» експерименту запасися ще відром з водою, милом, мішком для сміття та поклич хороших друзів — розважитися. Що потрібно робити: Простели на підлогу мішок для сміття і постав на нього заповнені яєчні лотки. Перевір, чи немає серед яєць тріснутих, і чи всі яйця повернуті в один бік — гострими або тупими кінцями догори. Вчені стверджують: якщо правильно поставити ногу, розподіливши рівномірно вагу, можна прогулятися яйцями босоніж. Якщо боїшся зробити необережний рух і забруднити ноги, поклади на яйця тонку дошку або металеву пластину. Пояснюю: Яєчна шкаралупа дуже міцна і може витримувати велику вагу. При рівномірному тиску на яйця напруга розподіляється по всій шкаралупі і не дає їй зламатися.
Зеленая съедобная яичница-глазунья Сок краснокочанной капусты при смешивании с различными веществами изменяет свой цвет от красного (в сильной кислоте), к розовому, фиолетовому (это его естественный цвет в нейтральной среде), синему, и, наконец, зеленому (в сильной щелочи). См. статью по ссылке >>> Мы воспользуемся этим его свойством для того, чтобы приготовить зеленую яичницу-глазунью. Нам понадобятся: - яйцо - сок краснокочанной капусты План работы: 1. Разбейте яйцо, отделите желток от белка. 2. Перемешайте белок с небольшим количеством капустного сока. Если вы тщательно перемешаете ингридиенты, то в дальнейшем, после жарки, у вас получится полностью зеленый белок. Если слегка перемешаете - то белок получится белый с зелеными пятнами. 3. На разогретую сковороду добавьте масло и вылейте белок. После этого в центр аккуратно положите желток. Поджарьте яйцо до готовности. Приятного аппетита! Объяснение опыта: сок краснокочанной капусты при смеш...

Комментарии
Отправить комментарий